Medewerkers

Fysiotherapie Hoogkarspel / Westwoud

Sharon Lankhorst-Kamphuis

Mijn naam is Sharon Lankhorst-Kamphuis, geboren op 04-10-1988. Ik woon met mijn man en twee dochters in Wervershoof.
In 2011 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA) afgerond. Ik heb een periode waarnemingen gedaan bij diverse praktijken en ben daarna 6 jaar werkzaam geweest bij een kleinschalige praktijk in Hoorn.
Sinds november 2020 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie praktijk Hoogkarspel-Westwoud.
Binnen de fysiotherapie heb ik affiniteit met orthopedische en postoperatieve revalidatie. Ik zie zowel in de praktijk, bij mensen thuis als in het Noorderlandhuis mensen die herstellende zijn van een knie-, heup- of schouderoperatie. Daarnaast ligt mijn passie bij de zorg voor zwangere vrouwen en vrouwen die (pas, of al even geleden) bevallen zijn.

Al bijna 10 jaar geef ik training aan deze doelgroep en verzorg ik informatiebijeenkomsten rondom zwangerschap/bevalling en herstel.
Als vrouw en moeder nemen we bij klachten tijdens en na de zwangerschap te snel genoegen met minder. Ik vind dat dit beter kan en verbetering is met de juiste zorg en aandacht dan ook vaak mogelijk.
Natuurlijk zijn niet alleen zwangere vrouwen en moeders welkom, maar ook mannen/vrouwen, jong/oud die problemen ervaren aan de buikwand. Denk bijvoorbeeld aan buikoperaties, littekens en (navel)breuken in de buikwand. Met o.a. ondersteuning van echografie leer je je buik weer op de juiste manier te gebruiken en maken we samen een plan voor je herstel.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Meest relevante scholing:
- Diastaseproblematiek – Diagnostiek en behandeling
- Basiscursus radiale shockwavetherapie
- Klinisch redeneren bij schouderklachten
- Bevallen is Topsport
- Bekkenbodemklachten in de reguliere praktijk
- Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn
- Medical Taping: Orthopedisch en neurologisch tapen voor fysiotherapeuten
- De conservatieve behandeling van heupartrose
- HeupartroplastiekNeem contact met mij op


Captcha